موتور کرکره کرکره برقی

اصلی ترین قطعه در کل مجموعه ی کرکره برقی موتور آن است، که نقش اصلی را در باز و بسته کردن درب کرکره ای ایفا می کند. موتورهای کرکره برقی را باید نسبت به شرایط محیطی موجود، تهیه کرد تا بتوان به نحو احسن و عالی از آن استفاده نمود. این موتورها ، در انواع متفاوتی عرضه می شوند. موتور توبولار، موتور ساید و موتور سانترال جز این دسته بندی هستند، که در ادامه به توضیحاتی راجع به این موتورها و خرید آنها می پردازیم؛ با ما همراه باشید.

خرید موتور کرکره برقی

زمانی که می‌خواهید به خریداری این نوع از قطعه ی کرکره بپردازید، حتماً باید با مشورت فروشنده، اقدام به خریداری آن بکنید؛ زیرا اگر بدون تجربه و مهارت بخواهید موتور کرکره برقی را خریداری کنید، ممکن است که موتوری ناکارآمد و نامناسب را با توجه به کرکره برقی خود تهیه کرده و همین سهل انگاری، سبب کاهش عمر مفید کرکره و خرابی آن خواهد شد.

انواع کرکره برقی

1. موتور کرکره برقی توبولار

این کرکره، ظاهری لوله‌ای مانند دارد و از لحاظ قدرت، در رده ضعیف تری نسبت به سایر موتورهای کرکره برقی قرار دارد. موتورهای توبولار، در درون شفت کرکره برقی نصب می شوند و برای اماکنی با تردد پایین مناسب می باشند. این موتور، اندازه بسیار کوچکی دارد و این یک مزیت برای موتور کرکره برقی به حساب می‌آید؛ زیرا قرارگیری آن داخل شفت، در زمان نصب کرکره، بسیار راحت است. از دیگر مزایای موتور توبولار، می توان به قیمت مناسب نسبت به انواع دیگر موتور کرکره اشاره نمود‌.

2. موتور ساید کرکره برقی

ساید، پر استفاده ترین نوع کرکره برقی است. این نوع موتور، از بخش چرخ دنده و زنجیر ساخته شده است. موتور های ساید ، بسیار قدرتمند هستند و از مزایای بارز آنها، کامل بودن پکیج آنهاست؛ به این صورت که برای راه‌اندازی به قطعه ی اضافی دیگری نیاز ندارند و تمامی قطعات، با خود موتور ساید ارائه می‌شوند. تنوع در این نوع از موتور بسیار بالا است و در درب های کرکره ای کوچک با وزن پایین تا درب های کرکره ایی بزرگ با وزن بالا، مورد استفاده قرار می‌گیرد. نوع سیم پیچ موتور های ساید یا از جنس آلومینیومی است یا از جنس مسی و تفاوت آنها در وزن، میزان استفاده و قیمت آنها است. از مزایای این نوع از موتور کرکره برقی، آن است تنوع بسیار بالایی دارد و در صورت خرابی به راحتی قابل تعمیر می باشد.

 

3.موتور سانترال

موتور سانترال، نوعی از موتور است که در وسط شفت قرار می گیرد. این گونه از موتور به واسطه چرخش شفت، فنر می گرداند و کرکره به بالا و پایین می رود. به دلیل پایین آمدن واردات و وارد نشدن قطعه و لوازم این نوع از موتور، موتور سانترال کمتر از سایر انواع موتور کرکره برقی مورد استفاده و به کارگیری است.

سخن پایانی

استفاده از پله های برقی، امروزه بسیار رایج می باشد. کرکره ها در هر نوعی بر سر درب مغازه‌ها، خانه‌ها، پارکینگ‌ها، ادارات، شرکت ها و به طور کلی، هر جایی که درب وجود داشته باشد، قابل استفاده است. شرکت های زیادی در داخل کشور، اقدام به تولید و عرضه ی قطعات و قسمت های مختلف کرکره برقی می کنند، برای اینکه موتور کرکره برقی شما عمر طولانی تری داشته باشد، حتماً در زمان خرید باید به یک شرکت معتبر مراجعه کنید.

چه نوع موتوری برای کرکره برقی خوب است ؟

قدرت هر موتور کرکره برقی متفاوت می باشد و با توجه به عواملی انتخاب می شود. یکی از مهم ترین عواملی که باید به آن توجه داشت وزن کرکره می باشد. بدین معنی که برای کرکره سنگین از موتور های قوی باید استفاده شود و برای کرکره های سبک از موتورهای معمولی با قدرت کمتر. به طور مثال اگر هر مترمربع کرکره آلومینیومی با لوله 5/7 کیلوگرم در نظر بگیریم، برای دهنه 30 متری با تمام متعلقات وزن یک کرکره معمولی به 225 کیلوگرم می رسد. که در این موارد بهتر است از موتور قوی مانند موتور ساید کرکره استفاده شود. قدرت این نوع موتور بر حسب نیوتن محاسبه می شود. هر نیوتن 800 گرم وزن را بالا و پایین می آورد به طور کلی باید وزن موتور را 100 کیلوگرم بیشتر از وزن کرکره در نظر گرفت تا به مرور زمان دچار خرابی نشود.

انواع موتور ساید کرکره برقی

موتور ساید و توبلار کرکره برقی برای چه فضایی مناسب است؟

زمانی موتور های تک فاز به سه فاز تغییر می کند که قدرت موتور خیلی بالا برود و این موتورها بیشتر در ابعاد بالای 90 مترمربع استفاده می شود.

برای دهنه های کوچک و کمتر از 15 مترمربع بیشتر از موتور توبلار کرکره استفاده می شود. این موتور ها فضای کمتری اشغال می کند .

هر دو موتور ساید و توبلار نوع صنعتی دارد و در ابعاد کوچک ، متوسط و بزرگ موجود می باشد.

قدرت موتور : 140 نیوتن (هر نیوتن معادل 1/100 کیلومتر می باشد)

سازنده: کشور چین

قدرت موتور : 100 نیوتن

ارتفاع : 6 متری

سازنده: کشور چین

قدرت موتور : 100 نیوتن

سازنده: کشور چین

 

موتور صنعتی توبلار

 

 

 

فیلم آموزش تعمیر موتور ساید کرکره برقی