شیشه های سکوریت ، از مقاومت بالاتری نسبت به شیشه های عادی برخوردارند. این شیشه ها مصارف مختلفی دارند و به دلیل استحکام شان، کمکم جای شیشه های عادی را گرفته اند.اما آیا این شیشه ها برای هر فضایی با ابعاد متفاوت استفاده می شود؟ در ادامه قصد داریم درباره کاربرد شیشه سکوریت در فضاهای کم صحبت کنید.
مراحل ساخت شیشه ی سکوریت
شیشه های سکوریت ، در واقع همان شیشه های معمولی هستند که با اعمال فرایند حرارتی، سکوریت میشوند. ابتدا شیشه را در ابعاد مورد نظر برش میزنند، این کار به دلیل این است که بعد از سکوریت کردن، به دلیل تغییر ساختار شیشه، هرگونه برش، سوراخ کردن و … امکان پذیر نیست و سبب شکستگی شیشه خواهد شد. بعد از مرحله ی برش، لبه های شیشه را به وسیلهی سنگ دیاموند صیقل می دهند و پس از آن، شیشه را در کورهای با دمای ۶۰۰ تا ۷۰۰ درجه سانتیگراد قرار خواهند داد. بعد از مرحله ی گرم کردن شیشه، آن را از کوره خارج کرده و بلافاصله سرد میکنند؛ این کار باید با سرعت انجام شود. طی این فرایند قسمت خارجی شیشه زودتر سرد می شود و همین علتی برای ایجاد تنش کششی در شیشه و افزایش مقاومت آن است.
آیا شیشه های سکوریت از لحاظ ظاهری نیز با شیشه های معمولی تفاوت دارند؟
خیر. سکوریت کردن شیشه های معمولی، فقط مقاومت آنها را بالا میبرد، شیشه های سکوریت در مواردی چون رنگ، ترکیبات شیمیایی، عبور نور، وزن، عایق بودن و … با شیشه های معمولی برابرند.
کارشناسی رایگان با شماره های 02144335292-44305316 تماس بگیرید . برای ارتباط با مدیریت به پیج اینستاگرام ما مراجعه کنید.
استفاده از سکوریت در فضای داخلی
از شیشه ی سکوریت، به جای دیوار نیز میتوان استفاده کرد! درست خواندید به جای دیوار! در طراحی داخلی منازل، ادارات، شرکت ها و… از شیشه های سکوریت، برای پارتیشن بندی فضای موجود میتوان بهره برد. این کار علاوه بر زیبایی بی نظیری که به محیط می دهد، حریم خصوصی زیبایی نیز برای افراد به وجود خواهد آورد.
پارتیشن-شیشه-ای-اداری
سکوریت و پارتیشن بندی اداری
استفاده از شیشه ها برای پارتیشن بندی فضاهای داخلی و کم، از جمله ادارات، موافقین و مخالفینی را دارد. بعضی ها بر این باورند که با استفاده از دیوارهای شیشه ای سکوریت، حریم خصوصی کارمندان نادیده گرفته میشود، که این حرف اشتباه است. می توان برای برطرف کردن این مشکل، از شیشه سکوریت مات استفاده کرد. همچنین این شیشهها عایق صدا بوده و از پخش صدا تا میزان زیادی جلوگیری می کنند.
کاربرد شیشه ی سکوریت در فضاهای کم
شیشه های سکوریت در اماکنی مانند: ادارات، آرایشگاه ها و سالن های زیبایی، فضاهای درمانی، رستورانها، خانه ها و… مورد استفاده قرار میگیرد.
پارتیشن-شیشه-ای-توالت
سخن آخر
شیشه سکوریت برای فضایی با متراژ کم، مانند یک معجزه در طراحی و دیزاین عمل میکند. با استفاده از این شیشه ها به جای دیوار، فضا به طرز چشمگیری دل باز می شود و سبب بزرگ به نظر رسیدن محیط خواهد شد. در انتخاب سکوریت به جای دیوار، حتماً از جنس مرغوب آن استفاده نمایید، تا علاوه بر بهره بردن از لحاظ زیبایی، نهایت ایمنی و آرامش را برای شما به ارمغان بیاورد.