شیشه لمینت و تاریخچه پیدایش آن
همانطور که در مطلب بالا به آن اشاره کردیم تاریخچه ی پیدایش این شیشه به 120 سال پیش برمیگردد. در سال 1903 فردی به اسم ادوارد بندیکناس شیشه لمینت را اختراع کرد .
او متوجه آن شد که فلاسک شیشه ای پوشش داده شده با نیترات سلولز نوعی پلاستیک میباشد که بعد از شکستن به صورت متلاشی در نمایید و خورد نمیشود . و به صورت پیشوسته در کنار یک دیگر باقی می مانند این اتفاق باعث به کشف شیشه لمینت و تولید شیشه لمینت شد و در سال 1939 در صنعت خودرو سازی به کار گرفته شد .
استفاده از این شیشه به غیر از صنعت خود =رو سازی کاربرد های فراوان دیگری هم دارد که در ادامه ی مطالب سعی داریم تا در مورد استاندارد شیشه لمینت هم برای شما عزیزان توضیحاتی را ارائه دهیم .
استاندارد شیشه لمینت چقدر است ؟
باید این نکته را خدمت شما عزیزان بگوییم که بزرگ ترین گام در تولید این شیشه انتخاب ابعاد و استاندارد شیشه لمینت است یکسری از عوامل در حین تولید شاید منجر به شکستن شیشه گردد عواملی چون به نادرستی برش زدن و یا سوراخ کردن ، باعث شکستگی این شیشه میشود . برای جلوگیری از شکستن شیشه 4 لبه شیشه لمینت را سنگ دیاموند می گذارند . و در کوره های مخصوص با دمای 620 درجه حرارت میدهند.
تفاوت شیشه لمینت و شیشه سکوریت چیست ؟
در قسمت بالا در مورد ابعاد استاندارد شیشه لمینت برای شما عزیزانی توضیحاتی را ارائه دادیم . در ادامه ی مطالب سعی داریم تا در مورد تفاوت شیشه سکوریت و شیشه لمینت توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم . در ادامه ی مطالب شما عزیزان همراه ما باشید و تا تفاوت بین این شیشه ها را بدانیم .
باید این نکته را خدمت شما عزیزان بگوییم که شیشه سکوریت و شیشه لمینت هر کدام از مقاومت بسیار خوبی برخور دار میباشند و کاربرد های بسیار فراوانی در مکان های مختلف دارند . یکی از کاربرد های شیشه لمینت درب شیشه ها ، کف آکواریوم ها و صفحه های گ.شی و مانیتور ها میباشد . و یکی دیگر از کاربرد های شیشه لمینت در شیشه جلو ماشین است که به عنوان شیشه ضد گلوله به کار برده میشود . تا در هنگام تصادف اسیب جدی به سر نشینان وارد نگردد .
در مورد تفاوت این دو شیشه باید خدمت شما عزیزان بگوییم که تفاوت این دو شیشه به کیفیت ورقه های شیشه ای بستگی در آن ها استفاده میشود و در هر کدام از آن ها میزان مقاوم بودن فرق میکند . شیشه سکوریت تا دمای 300 درجه سانتی گراد مقاوم است و شیشه لمینت تا 700 درجه سانتی گراد مقاومت دارد . شیشه سکوریت در صورت شکسته شدن به قطعات ریز بی خطر تبدیل میشود و خورد میشود . اما شیشه لمینت در صورت شکستن از هم نمی پاچد و در جای خود باقی می ماند .
این ها تفاوت های شیشه سکوریت و شیشه لمینت بود . و همینطور از ابعاد استاندارد شیشه لمینت هم نیز آگاه شدیم .
تکنولوژی تولید شیشه لمینت چگونه است ؟
در مطالب بالا با تفاوت شیشه سکوریت و شیشه لمینت و همچنین ابعاد استاندارد شیشه لمینت آشنا شدیم و تاریخچه ی پیدایش این شیشه را هم دانستیم حال در ادامه ی مطالب سعی داریم تا در مورد تکنولوژی این شیشه توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه بدهیم . در ادامه ی مقاله همراه ما باشید .
فرایند تولید شیشه لمینت به شرح ذیل است :
1- پیش پردازش این شیشه
2- مرحله دوم برش و سنگ زنی
3- در مرحله سوم شستن شیشه
4- بعد از شستن محله خشک کردن شیشه است .
5- تبدیل شیشه به لمینت
6- لعد از تبدیل شیشه خنک میشود
7- در مرحله هفتم و اخر هم لبه های شیشه آب بندی میشود .
باید این نکته را هم خدمت شما عزیزان بگوییم که شیشه لمینت بسیار مقاوم تر از شیشه های خام و یا شیشه های معمولی میباشد . شیشه های معمولی و خام در زمان شکستن به قطعات بزرگ و برنده تبدیل میشود اما این شیشه ها زمانی که شکسته شود به زمین نمیریزد و خورد نمیشود و در جای خود باقی می ماند. و توسط تکنسین ها از فریم ها خارج میشود و شیشه جدید جای گزین شیشه های شکسته میشود .
شیشه های سکوریت هم از شیشه های معمولی و خام مقاوم تر است و میتوان گفت که شیشه های سکوریت هفت برابر قوی تر از شیشه های معمولی میباشد و در زمان شکستن به قطعات ریز بی خطر تبدیل میگردد . این شیشه ها به همراه لمینت جز محبوب ترین شیشه ها در دهه های اخیر شده اند که کاربرد های بسیار فراوانی دارد و بسیار از آن ها استفاده میشود .
انسان ها از گذشته تا کنون از شیشه ها استفاده کرده اند . به همین علت بخاطر استفاده های فراوان از شیشه و خطرات ناشی از شکستن این شیشه ها ، های شیشه های سکوریت و لمینت به تولید رسید تا خطرات ناشی از شسکتن شیشه به صفر درصد برسد و ضریب اطمینان خاطر بیشتر را ایجاد کند. با ساتفاده از این شیشه ها ایمنی را برای خود به ارمغان می آورید .
برش شیشه لمینت چگونه است ؟
در مطالب بالا با ابعاد استاندارد شیشه لمینت و همچنین تفاوت های این شیشه با سکوریت آشنا شدیم . در ادامه ی مقاله سعی داریم تا در مورد برش شیشه سکوریت به شما عزیزان توضیحاتی را ارائه دهیم . در ادامه ی مطالب همراه ما باشید .
بهتر است برش این شیشه قبل از تبدیل شیشه به لمینت انجام شود و در ابعاد و اندازه هاش مشخص شده برش بخورد و سپس وارد مراحل لمینت شدن قرار بگیرد . اما برای برش این شیشه میتوان از دستگاه های برش کامپیوتری تمام اتوماتیک نیز استفاده کرد . تا اندازه گیری ها بر اساس طول و عرض و ارتفاع دقیق در نظر گرفته شود . اهمیت این مرحله بسیار مهم است .
شرکت کامادور برش شیشه لمینت را به طور صحیح انجام میدهد . این کار باید با دقت بسیار زیاد انجام شود چرا که اگر در زمان برش دقت نکینم ممکن است به کل شیشه اسیب وارد شود .
مزایای شیشه لمینت چیست ؟
همانطور که میدانید هر محصولی که به تولید میرسد شامل یکسری مزیت ها میباشد . شیشه لمینت دارای مزیت های بسیار زیادی است که در ادامه ی مطالب این مزیت ها را خدمت شما عزیزان خواهیم گفت . در مطالب بالا با ابعاد استاندارد شیشه لمینت آشنا شدیم و دانستیم چه ابعادی برای این شیشه ها استاندارد است . در ادامه ی مقاله همراه ما باشید تا در مورد مزیت های این شیشه برای شما عزیزان توضیحاتی را ارائه دهیم .
مزیت های این شیشه به شرح ذیل است :
1- مقاوم بودن یکی از مزیت های این شیشه به حساب می اید که در برابر ضربات سنگین و حریق و طوفان های شدید مقاوم است و تا دمای 700 درجه سانتی گراد را تحمل میکند . پس اولین مزیت این شیشه به مقاوم بودن آن است .
2- یکی دیگر از مزیت هایی که این شیشه دارد این است که کاربرد های بسیار فراوانی دارد و در خیلی جاها از این شیشه استفاده میشود . بانک ها طلا فروشی ها ، صفحات شیشه ای گاز رومیزی و برای تعمیر گاز رومیزی یا صفحات این گاز ها میتوان از شیشه لمینت استفاده کرد و … کاربرد های بسیار زیادی دارد .
3- این محصول دارای تنوع های بسیار زیادی است و در رنگ و اندازه های مختلف تولید و عره میشود . از همین رو میتواند همه نوع سلیقه را پوشش دهد و محدودیتی ندارد .
4- مقاوم در برابر حرارت
5- عایق صدا و حرارت است
این پنج مورد تنها بخشی از مزیت های بیشمار شیشه لمینت میباشد .